7/8 Första långseglingen

I dag har vi testat båten i bidevind (motvind) till Bornholm. Tänkt seglingstid 8-10 timmar, men det blev 12+ timmar med lite kryss. vinden var ganska ostabil och delvis seglade vi med revat stor och genua. Det var en ganska tuff segling, speciellt för Hanne som inte varit på sjön på ett tag och därför inte var särskild sjövan. Både Hanne och båten bestod överseglingen väl. Förutom missöde med vindriktningen var fläskestegssandwichen i Allinge utsåld. Dubbel otur. Vi njuter nu stillheten i Allinge hamn och inväntar en bättre vindriktning innan vi seglar vidare.

Dubbelrevat
Orevat
Bornholm i sikte
En av de minsta båtarna i hamnen

This Post Has 2 Comments

  1. Irene Börjesson

    Åh va kul att följa er ⛵. Hoppas ni för en god natts sömn. Kram på er

  2. Staffan

    Härligt att ni kom iväg. Lycka till

Leave a Reply