21/8 Söndag vilodag

Dan började dagen med att vägledd av Google Maps, gå till närmaste bagare en kilometer bort. Då det visade sig att det inte längre fanns någon bagare där, gick han ytterligare någon kilometer för att köpa morgonfrallor och en apfelstrudel. Härefter tog vi båda cyklarna och utforskade den bebodda västligaste del av ön. Här finns långa fina badstränder och många stora hotell. Ön är nog ett turistparadis för många tyskar. Tyskland är långt ifrån det kontantlösa samhället, här är det cash som räknas. På vägen tillbaka hittade vi en bankomat, så vi nu kan handla på samma sätt som tyskarna. Med våra “nya” pengar handlade vi diverse förnödenheter. Resten av eftermiddagen spelade vi alfapet och tvättade ett par maskiner.

This Post Has 2 Comments

    1. Nomad2-0

      I dag er vi gået ind i en af de Hollandske kanaler og i den kan vi ha masten på, så ja vi kan komme videre.

Leave a Reply