11/8 Två steg fram och ett och ett halvt tillbaka

Det har blivit mycket motorgång senaste dagarna, p.g.a. svag vind och motvind. Till Limhamn i dag och naturligvis hade varan ännu inte kommit. Fick vänta utanför Hjertmans till på eftermiddagen, innan PostNord kom med alla de varar de hade beställt. I väntan på mitt Noa beslag hittade jag lite av varje som kunde vara bra att ha på båten. Härefter motorgång till Skanör igen. Vi beslöt denna gången att lägga oss på svaj utanför hamnen för att testa hur detta skulle fungera. Vi är inte ensamma om att ligga på svaj, här ligger 13 andra båtar. Det är nästan så man får en söderhavs känsla, men bara tills man försöker hoppa i vattnet som bara är 19 grader varmt. Våran targabåge är nu förstärkt och i morgon är det dags att segla vidare söderut.

This Post Has 2 Comments

 1. Rolf och Micaela

  Hej på er!
  Roligt att läsa att ni kommit en bit på er resa. Vi fortsätter att följa er./ mvh Rolf och Micaela på båten Miro

  1. Nomad2-0

   Hej Miro
   Så roligt att ni följer oss på vår resa

Leave a Reply