23/8 Genom öppna landskap och små städer

Dagen började med frukost, som Dan hämtade bröd och ost till. När vi var färdiga med frukosten och hade betalat övernattningen, började ett antal båtar göra sig klara för att passera nästa bro, som låg precis framför oss. Vi blev lite sugna på att hänga på, och eftersom det var några båtar från andra hållet som skulle passera först, så hann vi sätta cyklerna på däcket och kasta loss. Vi var nu i en konvoj av båtar som alla gick mot Leeuwarden. Klockan 12.30 var vi framme i Leeuwarden, efter 4 timmar i kanalerna, där vi hade både kor/hästar och hus väldigt nära inpå oss. Leeuwarden är en ganska stor stad och vi tog fram cyklarna igen. Cyklade kors och tvärs och njöt atmosfären, men hittade även både Mediamart och en båtaffär.

This Post Has One Comment

  1. Sofie Hansson

    Vad roligt att ni kommit så långt Ser fantastiskt fint ut! Fortsätt njuta av alla nya upplevelser och platser.

Leave a Reply