20-22/9 Väntan och reperationer

Dagarna har gått med att utforska Brest och reparera på båten. Centrum ligger uppe på toppen av en kulle och det finns inga bra mataffärer nere vid hamnen. Cyklarna har använts flitigt mellan stan, båtaffärer och båten. Ett block till revsystemet i bommen hade gått sönder, det är nu reparerat. Ett defekt högtrycksfilter till watermakern har bytts ut och en läckande slang åtgärdats. Nya kraftigare kablar har dragits till invertern, så nu kan vi få 220V. från batterierna. Vi passade även på att besöka akvariet i Brest, en trevlig upplevelse. Förutom akvariet verkar det inte finnas så mycket annat spännande i Brest. Det finns fortfarande en del småsaker som ska fixas på båten innan vi kan segla vidare. I morgon ska det bli heldagsregn och vi får satsa på inomhus arbete.

Leave a Reply